After work med sangria

Välkommen till vår blogg!

Vi är ett härligt gäng som jobbar på en webbyrå här  i Göteborg. I denna blogg kommer vi diskutera livet på kontoret, kontor i allmänhet och även det sociala utanför arbetet. Våra intressen ligger inom det mesta inom det digitala och även sociala medier! Jag som kommer skriva mest på denna blogg heter Jenny och bor här i Göteborg tillsammans med sambo och katt!

Idag tänkte jag skriva av mig lite om dynamiken på en arbetsplats och hur man knyter ihop den sociala säcken med att skapa gemenskap, både på sin arbetsplats men också utanför. Jag tycker det är viktigt att, precis som i andra förhållanden i livet, att hitta på grejer tillsammans. Att ha kul och skratta tillsammans är ju just det som bygger på en relation och tar det vidare. Man lär känna varandra på en helt annan nivå än om man bara delar kontor, för man är ju faktiskt oftast upptagen med sitt arbete, eller hur? Visst kan man ta sig tid att rotera bland sina kollegors skrivbord och tjöta av sig eller träffas vid kaffemaskinen. Men det tar ju tid ifrån ens arbetsuppgifter!

Anledningen till att jag tänker högt om detta är för att vi planerar en after work på fredag. Vi har spanat lite på vad vi ska hitta på och jag föreslog att vi skulle både äta och dricka för att nå absolut toppnivå på stämningen!  Jag upplever att går man ut tillsammans och bara dricker så dör det ganska fort, för det är ju trots allt fredag och man är ju tröttare än någonsin egentligen. Så lite mat i magen och lagom med dricka så blir det en ”win win” för oss alla! Det finns ju också mat som är mer social än annan, så det lutar åt att det blir restaurang som heter El Toro Bravo, tapas Göteborg. Tapas är ju mat som kan delas och det finns något som passar alla helt enkelt! Stället är dessutom lätt att ta sig till då det ligger centralt i stan. Så nu har vi något att se framemot, lite goda tapas och en kanna sangria att dela på så ska vi nog uppleva en kväll tillsammans som vi sent ska glömma!

Vi hörs mer längre fram och hoppas ni tycker det blir spännande att läsa om oss alla!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *