Hund och skugga.

Hej alla härliga läsare. Jag hoppas att ni också har haft en händelserik och trevlig dag.

Vi har haft det riktigt lugn och skönt idag på byrån. Vi började dagen med en gemensam frukost tillsammans med teamet som slutade med kaffe och mys i soffan där vi hade ett snabbt möte och genomgång över möjliga kunder och annat som kan vara bra att uppdatera hela teamet på.

Vi tycker det är riktigt viktigt att alla på firman är inblandade i vad som händer och vad som kommer att hända. Alla har ju sina projekt men det är också roligt att höra om hur det går för andra och få möjlighet en att utbyta ideér och kunskap som kan vara nödvändig för att gå vidare med en kund eller ett projekt.

Efter mötet så hade jag lite tid att ta det lugnt och jag och min sambo har i några månader pratat om att skaffa oss en Golden Retriver som kan göra vår goa katt sällskap när inte vi är hemma.

Vi ska ju självklart inte skaffa en hund enbart för att den ska hålla katten sällskap utan också för att vi tycker det är viktigt att både jag och min sambo börjar röra på oss lite mer. Det blir lätt att man bara är hemma nu under dem kallare månaderna och vi båda har varit väldigt dåliga på att hålla igång vår fysiska aktivitet vilket har resulterat i att vi blivit lite slöa och griniga.

En hund i vårt liv hade bidragit till fler promenader och ökad aktivitet tillsammans.

Vi har kollat runt på många kennlar och vad som är bra att skaffa sig innan man tar hem hunden och förutom det uppenbara som; bur, koppel, bajspåsar och hundschampoo så har vi blivit rekommenderade att skaffa en silverduk som är till för att skydda hunden mot värme från solen när den ligger utanför huset så att hunden kan ligga i skuggan. Tydligen så kan hundar med mycket päls må riktigt dåligt av att ligga i solen och vet ofta inte när dem gjort det för länge och då är det väldigt användbart med en snygg silverduk. Den vi har hittat ska tydligen vara galet bra så det blir nog så att vi får köpa in en sån när det väl är dags.

Nu tror jag att det är dags för mig att ta tag i arbetet igen. Tack för att ni tog er tid idag och jag hoppas ni får en fortsatt härlig onsdag.

Tack för mig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *