Sökandet efter ny kontorslokal har inletts

Det blev en lyckad afterwork senast. Maten på El Toro Bravo är verkligen bra, i alla fall för att vara tapas i Göteborg. Alla anställda som var med hade trevligt och de flesta stannade nog längre än planerat. Vi valde alla att äta Tapas så det blev en herrans massa småtallrikar vilket bidrog till diskussioner och gemenskap. Man fick inte riktigt ha sin egen mat i fred utan alla provade lite av allt, trevligt!

Det går bra för Ace online just nu, det är högkonjunktur och det märks. I och med detta så kommer vi troligtvis inom kort behöva en lite större lokal som har plats för fler arbetsstationer men även ett större konferensrum och kanske även ett mindre för mer enskilda samtal, skypemöten och dylikt. Jag är den som har fått i uppgift att kolla runt lite vad som finns tillgängligt i närheten, priser m.m. och man märker snabbt att det finns en hel del ledigt och mycket att kika på.

Den lokal som har varit mest intressant hittills ligger nära Heden så det är ju centralt inne i Göteborg. Med Göta Energi som granne så kanske man även kan få lite billigare elavtal om man väljer att byta elbolag, hehe! Göta Energi hade ju givetvis även varit en stor och fin kund för vår byrå så att få möjligheten att pitcha där hade ju varit grymt. Tänk att få bygga om hela deras webbsida gotaenergi.se och kanske även hjälpa dem med Facebook!

Nu fick man drömma sig iväg igen och tänka på vilka kunder som hade varit drömkunder, vilka som hade varit kul att jobba med. Som det är nu i vår kundmix så är det tyvärr fortfarande så att vi mest har småföretagare med små budgetar som kunder. Vår strävan är dock att jobba oss uppåt mot lite mer medelstora kunder som t.ex. Göta Energi som har helt andra budgetar att jobba med.

I övrigt så märker man att all personal är tillbaka efter sommar och semestrar. Ljudnivån har gått upp och den stiltjen som rådde under sommaren är helt som bortblåst. Känns ändå bra att allt är tillbaka till det normala och att det är full energi på kontoret.

Rekrytering pågår för fullt av ett antal nya tjänster. En ny webbdesigner, en sociala medier administratör och en säljare är de tjänster som är de mest primära att fylla. Jag som älskar att träffa nya människor gillar ju verkligen att rekrytera, hålla intervjuer och att få vara den som ringer med det glada beskedet att man fått ett nytt jobb! Mindre trevligt blir det då att ringa upp dem som inte fick jobbet. Men det är tyvärr en del som hör till och jag tycker ändå att man förtjänar ett samtal om man har varit här på intervju. Att kunna lämna lite konstruktiv är ju även bra för den ansökande om hon tar åt sig av detta och kan använda det i framtiden.

Tills vi hörs igen så får ni alla ha det så bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *