Trivsamt kontor

Hej alla läsare

Får börja med att be om ursäkt för att aktiviteten här inne varit dålig det senaste. Ni vet hur det är när livet händer och saker försvinner från ens minne, precis så har det varit för mig med bloggen senaste månaderna.

Det har varit full rulle på byrån, inte mycket dötid där inte. Till skillnad från andra jobb jag haft måste jag säga att vi har jäkligt kul tillsammans! Låter klyschigt men det är inte bara som ett jobb utan vi är faktiskt som en liten familj på byrån. Förutom att vi träffas varje dag på kontoret så är vi flera som umgås även utanför. Nu i påsk till exempel var vi hembjudna till en av mina kollegor som bjöd på en fantastiskt god paella. Inte den typiska påskmaten, jag vet, men detta var på annandagen när vi alla hade förätit oss på sill, ägg och choklad. Även om jag älskar högtider med all den goa maten så är det alltid lika skönt att få bryta den med något annat efter några dagar. Till helgen är vi några som ska gå ut och äta något gott igen. Vi har inte bestämt vart vi ska än, har ni några förslag på restauranger här i Göteborg? Gärna något otippat eller nytt då det ibland känns som vi varit på de flesta redan.

Måste berätta om kontoret också! Nu må jag vara partisk men vi har fått det så fint inrett senaste tiden. Hade jag fått inreda hade det blivit en helt annan stil men måste erkänna att jag verkligen gillar detta. Är modernt, tidlöst, ljust med mycket unika detaljer. Symboliserar oss som webbyrå för att dra till med ännu en klyscha. Något som jag uppskattar mest med kontoret just nu är alla fantastiska växter som förgyller kontoret. Jag är då ingen expert på växter så kan inga namn men det är både gröna växter, färgglada och lite ovanligare blommor plus att vi har lite snittblommor också.

Ska försöka komma in här lite oftare. Tack för denna gången, ta hand om er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *